Hvem er Photopixels.dk?

Fotografering, hjemmeside, Instagram - Hvorfor alt dette?

Projektet omkring Photopixels og photopixels.dk opstod, da min interesse for fotografering begyndte tilbage i 2018. Sidenhen er interessen blot vokset og idag bruger jeg meget af min fritid på netop fotografering.

Interessen for fotografering og billeder, har egentlig været der i rigtig mange år og jeg har de seneste 4-5 år arbejdet med Online markedsføring og Webudvikling. Jeg har derfor beskæftiget mig en del med billederedigering, til brug på både nationale og internationale websites. 

Og for hver gang, at vi havde en hyret en fotograf stod jeg og misundede ham/hende i deres arbejde for at få “skudt” de helt rigtige billeder til os.  Så i 2019 tog jeg beslutningen…Jeg købte mit første kamera, linse og hjemme fotostudie. – Sidenhen er interessen blot blevet større og større – Og idag har jeg tit og ofte mit kamera med så snart, at jeg blot skal en lille tur ud fra vores hus her i naturskønne Frederikssund.

 Min interesse for fotografering har i starten fokuseret sig primært på fotografering i naturen, bygninger og byområder. Men jeg har sidenhen, virkelig fået åbnet interessen for Portrætfotografering – Og jeg har et klart mål om, at skulle lave meget mere af dette fremadrettet.

Portrætfotografering kan noget helt andet ind fotografering i naturen og bylivet – Særligt det med at kunne fange én speciel følelse eller én unik historie, blot ved et enkelt billede – Det er noget jeg virkelig synes er helt unikt.

Ønsker du at se endnu flere billeder eller komme i kontakt med mig, så besøg Photopixels på Instagram og smid et like – Eller kontakt mig på enten Linkedin eller Facebook.

Du er også velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 2819 1619 eller mail: heinojohansen@gmail.com

Heino Sommer Johansen - Aarhus

I 2019 tog jeg beslutningen…Jeg købte mit første kamera, linse og hjemme fotostudie. – Sidenhen er interessen blot blevet større og større.

Heino Sommer Johansen

Hobby fotograf

Kontakt mig

Tjek mig gerne ud på nedenstående Sociale medier eller skriv hvis du ønsker at komme i kontakt med mig.